Levering 1-3 hverdage   |     Fragt fra 27,-   |     Fri fragt fra 499,-

Handelsbetingelser

 


Generelle oplysninger

Emilys IVS

CVR-nr.: 37925942
Solvej 2

2680 Solrød Strand


Mailadresse: Kontakt@emilys.dk

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, produkt- og prisændringer, samt trykfejl eller forkerte produktoplysninger. Alle priser er inklusive moms og andre afgifter.

Alle produktbillder på siden, er så vidt muligt leverandørernes egne billeder, og vi tager ikke ansvar i det tilfælde hvor der kan være nuanceforskelle eller andre afvigelser fra billederne vist på hjemmesiden og til produktets rigtige farve eller form. Alle produktbilleder er afbilledet for at give en illustration af produktet, og kan ikke bruges i reklamationsøjemed i det tilfælde at kunden finde at farver eller former afviger fra billederne på siden.

Betaling

Du kan bruge følgende betalingsformer via www.emilys.dk: Dankort, MobilePay, ViaBill, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express.

 

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Du vil dog kunne opleve at der laves en reservation af beløbet på din konto, i forbindelse med afgivelse af din ordre.

 

Ved køb med ViaBill afsender vi dine varer, hvorefter du skal betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

 

Emilys tilbyder som udgangspunkt ikke dellevering. Ordren sendes samlet, når alle varerne er på lager. 

 

Forsendelse

Ved produktkøb over kr. 500,- leverer Emilys dine varer fragtfrit til ønsket GLS pakkeudlevering – under 500 koster det fra kun kr. 27,-. Returneres dele af ordren, så ordrens samlet pris kommer under kr. 500,-, vil fragten blive fratrukket det returnerede.

 

Levering sker hurtigst muligt, normalt inden for 1-3 hverdage (hvis varen er på eget lager - ellers fremgår leveringstiden af hjemesiden ved købet). Kunden kontaktes via e-mail, hvis varen er forsinket.

 

Nægtes modtagelse af varen, eller er der oplyst mangelfuld adresse, står modtagernavn ikke skrevet på postkasse/døren eller afhentes pakken ikke i pakkeshop/pakkeboks, så fratrækkes returbeløbet fragt samt et gebyr på kr. 100 for ekspedition. 

 

Leveringstiden beregnes fra Emilys modtager bestillingen, til pakken afleveres til kunden eller en pakkeudlevering, og er betinget af, at GLS eller Post Nord overholder deres dag til dag levering. Emilys kan ikke drages til last for eventuelle forsinkelser i forbindelse med forsendelsen.

 

I forbindelse med ombytning, sendes varen til nærmeste pakkeshop (GLS).
OBS! Vi leverer kun i Danmark ekskl. Færøerne og Grønland. .
 

Ved fejl eller mangler ved leveringen, skal Emilys kontaktes inden 3 hverdage.

Fortrydelsesret og ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du kan kun ombytte varen, hvis den er i samme stand som da du købte den. OBS!, der kan ikke gives penge retur for varer købt med gavekort eller tilgodebevis.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, derefter kan købet ikke længere fortrydes. Fristen indebærer, at du inden de 14 dage fra modtagelsen skal give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@emilys.dk.

 

Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Vælger du blot at afvise pakken, sidestilles det med nægtet modtagelse, se forsendelse. Du skal i stedet sende os en mail og tydeligt oplyse om, at du vil fortryde dit køb, samt hvilket køb der er tale om (ordrenr.). Vi vil så sende dig en returlabel til at sende dine varer retur. Omkostninger til forsendelse er gratis, ved ombytning (dog er varer nedsat med 20 % rabat eller mere, ikke omfattet af gratis ombytning, for disse varer er prisen for ombytning kr. 39,-). Der tilbydes kun en gratis ombytning pr. ordre. Ved returnering af varer vil du blive modregnet 39,- kr. i fragtomkostninger og administration.

OBS! Ved returnering eller ombytning af varer der leveres med fragtlevering, opkræves der omkostninger for kr. 500,- til returfragt. 

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

 

Varer som er købt på som bestillingsvarer, dvs. at varen er taget hjem til lager efter aftale med kunden, da er varen ikke omfattet af fortrydelsesret.

Returnering

Når du har meddelt Emilys, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 3 hverdage til:

 

Emilys

Solvej 2

2680 Solrød Strand

 

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind i den originale emballage, da den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for Emilys, og varen således ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. Vær opmærksom på at du har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur.

 

Ødelagte varer eller manglende original emballage betyder, at du ikke vil kunne fortryde dit køb. Gem også din kvittering for afsendelse. I tilfælde af at vi skal spore pakken.. 
 

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav. I det tilfælde at Emilys dækker omkostninger returforsendelse, fremsendes der en e-mail med en returlabel, som skal printes i forbindelse med returnering. Såfremt der ønskes fremsendt en fysisk returlabel, vil der blive pålagt 27,- kr. i forsendelsesomkostninger, til fremsendelse af label. Samme betingelser gælder også for returlabels købt i webshoppen.

 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Varen eller emballagen skal være i original stand, og må ikke have tegn på slid, pletter eller skader, eller lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer og røg. Derudover skal alle mærker være på tøjet. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at vi slet ikke kan tilbyde at tage varen retur.

F.eks. skal sko i deres originale æske igen og tøj skal i deres originale emballage ved retur.

 

I det tilfælde at du modtager en forkert eller defekt varer, så påhviler det køber at sørge for returnering til Emily's. Udgiften afholdes af Emily's og vi fremsender en returlabel på mail, der skal bruges til returnering. Sendes en varer ikke retur efter aftale, vil der blive fremsendt faktura på varens værdi, og betaling vil blive opkrævet.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug, eller skades den under forsendelsen, hæfter du også for denne værdiforringelse.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, eller at du har valgt ikke at følge de anvisninger om returnering beskrevet i vores handelsbetingelser), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget varen retur.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 

Varen sendes til:

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Emilys

Solvej 2

2680 Solrød Strand


Varen kan ikke afleveres personligt på adressen, da det er et lager.

 

For varer sendt med fragtlevering, aftales returadressen i forbindelse med oplysning om returnering eller ombytning. 

Reklamation

Du kan som udgangspunkt kun klage over en fejl, der viser sig indenfor to år efter du har fået varen leveret. Ønsker du at reklamere over en varer, er det vigtigt du laver en præcis beskrivelse af problemet og tager nogle tydelige billeder af problemet og sender dette til kontakt@emilys.dk. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som emilys.dk har stillet dig i udsigt.

 

Glimmer og glitter der afskaller er ikke omfattet af reklamtionsretten, da det må forventes at dette kan afskalde ved brug. Vi påtager os ikke ansvar i den situation, at en kunde ikke mener at der er fuldstændig nuance lighed mellem billeder på hjemmesiden og produktet. Som udgangspunkt bruger vi leverandørernes billeder, og kan derfor ikke påtages os ansvar, for hvis der er afvigelser fra billeder på siden i på hvordan produktet fremstår i virkeligheden. Klager en kunde over farven på et produkt, og det viser sig at produktet ikke er misfarvet, da vil kunden blive afkrævet omkostninger for uretmæssig reklamation.

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. I enkelte tilfælde kan der laves aftale om en prisreduktion. Emilys vil i forbindelse med en berettiget reklamation, oplyse om det er nødvendigt at produktet sendes retur (se også under returnerinng).

 

Risikoen for varer købt af Emilys.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamationer og eventuelle fejl og mangler ved en levering, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. 

Er reklamationen berettiget, skal du straks efter reklamationen  er sket, sende varen retur til Emilys.dk, Sker returneringen ikke straks og inden for rimelig tid, kan reklamationen afvises. husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi dækker kun omkostninger til returfragt på returlabels udstedt fra Emilys.dk. Vi vil derfor ikke dække omkostninger i det tilfælde, at du selv køber porto og returnere varen. Ønsker du derfor selv at sende varen, skal du selv dække omkostningen.

 

Er reklamationen ikke berettiget, dvs. at reklameres der over et produkt der ikke er behæftet med fejl, og reklamationen sker f.eks. fordi varen er brugt forkert eller fejlbetjent. Da vil du skulle betale alle portoomkostninger samt et ekspeditionsgebyr for den tid der bruges på at undersøge produktet, samt at sende det frem og tilbage.

 

Varen sendes til: 

Emilys.dk
Solvej 2

2680 Solrød Strand
Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Vi returnerer ikke omkostninger til fragt uden forudgående skriftlig aftale om returforsendelsen.

 

Ved ombytning sender vi varen med billigste fragtmetode, og til nærmeste pakkeudlevering (GLS). 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@emilys.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.05.2019